Jonida Maliqi kundër protestës për Klodian Rashën qe: Si huliganë dhe kafshë…

Ashtu sic kemi pare ne Tirane keto dite eshte organizuar nje proteste nga populli shqiptar per te riun shqiptar Klodian Rashen.

Ajo ka shkruar nje postim ne story mbi kete teme ku duket teper e prekur emocionalisht:
“Ishte e tme.rrshme ajo që i ndodhi Klodianit dhe jam e sigurt që drejtësi do ketë, por pse të sillemi si huliganë në vend që të protestojmë paqësisht? Të djegim, të shka.tërrojmë, të sillemi si kafshë…

Kjo nuk është zgjidhje e problemit, kjo është injorancë,” ka theksuar Jonida.