Itali/ Ministri i Shëndetësisë ka konfirmuar masat e reja, Ja datat kur ndalohen udhëtimet

Ministri i Shendetesise Italian ka konfirmuar masat qe ishin vendosur si edhe rregullat do te mbeten te njejtat

“Masat janë këto dhe ne i konfirmojmë, dhe rregullat mbeten këto”.
Pra kjo u përsërit nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, qe po mohonte hipotezën e një rishikimi të masave për datat e 25, 26 dhe 31 Dhjetor dhe 1 Janar në lidhje me udhëtimin midis bashkive.

Ai u sqarua se ne kete faze nuk mund te bejne udhetime qe nuk jane thelbesore.

Mesazhi i tij nga ana e qeverise ishte: Në ditët më të nxehta, ku ka më shumë rrezik të rritjes së lëvizjes, ne u kërkojmë njerëzve një sakrificë.