Jennifer Lopez intervistohet nga fëmijët, tregon pëlqimet dhe prapësitë e saj

Këngëtarja Jennifer Lopez ka dhënë një intervistë ndryshe nga herët e tjera. Këtë herë ajo është intervistuar nga dy fëmijët e saj Emma dhe Max.

Fëmijët e këngëtares janë treguar kuriozë se cili prej tyre është i preferuar, por ajo nuk ka mundur të zgjedhë mes binjakëve pasi për të të dy fëmijët janë njësoj.

Gjithashtu ajo ka treguar edhe për pëlqimet e saj të parë që kishte ndodhur kur ishte në klasën e tretë. Lopez ka këëshilluar fëmijët e saj që ende janë të vegjël për fiksime të këtilla.

Lopez ka treguar gjithashtu se kur ishte fmijë u shkonte pas telasheve.

Leave a Reply