Italia ne ditet me te veshtira te saj, situate nuk pritej pas te shifrave te fundit qe dalin. Ja numri i te prekurve

Sot ne 16 Mars 2020 – Në Itali ne 24 orët e fundit janë te infektuar edhe 3233 persona, kurse kanë humbur jetën 349 vetë dhe situata eshte jo e mire e gjithe italia ne karantine.

Koronavirusi gjynjezoi Italine ashtu si ne filma dhe ne romanet e fantashkences.

Të dhënat e fundit tregojnë se ka shkuar në

27980 eshte numri i përgjithshëm i personave të prekur nga virusi por 10.000 prejt tyre te infektuarve kurohen ne shtepi dhe gjendja e tyre eshte e mire.

Ndersa jane sheruar mbi 3000 mij veta dhe mbi 10.000 te infektuarve jane ne gjendje te mire dhe kurohen ne shtepi.