Italia ku jetojnë mijëra shqiptarë merr vendimin e pa pritur, sapo ndodhi, nga k.oronavirusi mbyllen të gjitha…

Italia eshte ne periudhen e saj me te veshtire ajo duhet te nderroj stilin e jetes per 30 dite qe te largohet koronavirusi.Duhet nje stil jete te re per te larguar nje virus te till.

Tani po merret nje vendim per mbylljen e shkollave universiteteve dhe kosphtet deri ne mes te muajit per te ndaluar infektimin masive te njerezve.

Numri i te infektuarve i ka kaluar 2000 por jane mbi 200 veta qe jane sheruar nga virusi.

Vendi ku jetojne mijera shqiptare, ka marre vendimin per te gjithe vendin qe te ulin numrin e te infektuarve.

Vendimi eshte marre sot nga takimi midis kryeministrit Giuseppe Conte dhe ministrave, raporton Ansa.

Krahas kesaj, italianët do të duhet të ndryshojnë stilin e jetës së tyre për të paktën 30 ditë qe te largojne virusin.