IGJEUM regjistron diten e sotme 9 lëkundje te lehta sizmike, ja sa ishte magnituda dhe ku ishte epiqendra

Lekundje te lehta jane regjistruar nga IGJEUM sot ne shqiperi.

9 lekundje jane regjistruar sot nderkohe qe epiqendra ka levizur nga Durresi, ne Korce e Pogradec por lekundjet ishin te lehta dhe nuk ka vend per panik.

Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit raporton sot se lekundja e fundit eshte ajo e ores 10:30 me epiqender ne Nikolice te Korces dhe me nje magnitide 2.3.

Cdo gje eshte normale qe keshtu termetet jane pjese e dites tashme Shqiperi njihet si vend me zone sizmike.

Nderkohe qe sipas te dhenave qe raporton vete IGJEUM, lekundja me magnituden me te larte ka qene ajo me epiqender ne Luginen e Patokut, me magnitide 3.1.