I la telefonin të birit 2 vjeç në duar vetëm për 5 minuta dhe nëna e re habitet më pas kur shikon në ekran

Një grua ka marrë një mësim shumë të rëndësishëm pasi i la në dorë telefonin të birit 2-vjeçar.
Kështu i vogli sapo e mori celularin në dorë nisi ta përdorë pa u parë nga askush dhe arriti deri aty sa e bllokoi kështu për 48 vite, përafërsisht 5 dekada.

Ai thjesht e hapi për të parë një video në YouTube te cilen me sa duket nuk do të mund ta përfundojë deri kur të jetë 50 vjeç.

Nena e re nga Shanghai ia dha telefonin të voglit të saj që të shikonte video edukative ne kanalin per femije qe ajo ia kishte perzgjedhur.

Mirepo kur e mori pas 5 minutash celularin, ajo u habit se vcfare lexoi ne ekranin e tij, ajo pa se ai i kishte futur disa herë rresht kodin gabim dhe e kishte kyçur kështu për 25 milion minuta qe llogarite per 48 vjet.

Shpresat per ta hapur e saj humben pasi e dërgoi telefonin tek një ekspert dhe ai i tha se zgjidhja e vetme ishte të formatonte sistemin nga e para sepse nuk ka zgjidhje tjeter.