I hipën autobusit nga Shkodra në Tiranë, por djalit i ikën truri nga ajo që bën gruaja përballë

Kushdo qe ka udhetuar te pakten nje her ne jete me autobus ka pare skena nga me të ndryshme gjate udhëtimeve.

Aroma te ndryshme te kembeve apo djerses, bisedat me zë të lartë dhe veprime jo të zakonshme apo te hijshme të udhëtarëve, janë këto vetëm disa nga “fenomenet” tipike shqiptare që i hasim sa here udhëtojmë.

Njejte i ka ndodhur edhe një të riu, i cili i ka hipur autobusit per te shkuar nga qyteti i Shkodrës drejt Tiranës.

Por për fatin e tij të keq ka rastisur pranë një zonje, me pak fjale ‘shume te kujdesshme’ e cila nuk i kishte përfunduar të gjitha përgatitjet estetike në shtëpi dhe po mundohej ta vazhdonte ne urbanin e linjes.

Gruaja pa pike turpi, ashtu sic ishte ulur në sediljen e saj, kishte nxjerrë manikyrin dhe açetonin e thonjve dhe kishte filluar të fshijë e të lyejë thonjtë e saj me radhe.

Djali ne keto momente shumei i indinjuar e ka dërguar filmuar dhe derguar videon pranë redaksisë së JOQ ku shkruan:

“Shkodër-Tiranë full options. Tani edhe me manikyr-pedikyr”.