Habit pensionisti shqiptar që flet anglishten në mënyrë perfekte, video që nuk duhet humbur

Gazetari Ronaldo Sharka ka dale per te intervistuar disa pensionist si dite e shtune qe ishte dhe ata kane leje dalje.

Pyetja qe u shtrua per te gjithe ishte:

“Imagjinoni sikur të ishit në një univers paralel dhe do t’ju jepej mundësia të martoheshit me një prej deputetëve shqiptarë, qofshin këto burra apo gra, kë do të zgjidhnit?”

Përgjigjiet ishin të shumta, shumica prej tyre plot humor dhe ndonje as nuk donte te fliste.

Por me shume duket se ka rënë në sy, një zotri shqiptar i cili flet përballë gazetarit gjuhën angleze në mënyrë perfekte duke mos u interesuar fare per politiken.

Gazetari: Ore po ti qenke cool fare
I moshuari: O Yes
Gazetari: Po ne shtrat
I Moshuari: Sometimes

Ja video e plote:


/oranews