Gruaja mendonte se kishte menopauzë por diagnostikohet me semudjen qe se priste

Një grua thotë se kishte simptoma të paramenopauzës për dy vjet para se të mësonte se kishte kancer ovarian.

Amanda 48 ​​vjeç filloi të përjetonte simptoma e para, mjekët i thanë asaj se kishte të ngjarë të ishin paramenopauzë.

Amanda thotë se ishte vërtet e lodhur por mendonte se kishte më shumë se menopauza.

Ajo shpjegoi: “Fillova të kem probleme me stomakun, të ndihem i fryrë,mendova se kishte diçka më shumë në të.

Kisha dhimbje sa largohesha dhe nga puna.

Shkoja vazhdimisht në tualet dhe spo e kuptoja cpo ndodhte me mua.

“Kam ndier vazhdimisht nevojën për të ngrënë diçka. Por nuk do të mund ta përfundoja ushqimin tim.

Do të haja sa më shumë që të mundja dhe një orë më vonë do të isha përsëri i uritur.

Amanda kishte shkuar te mjekët për 18 muaj me këto probleme para por mjeket nuk e kishin kuptuar qe kishte nje kancer ovarian.

Ajo jeton me një sëmundje kongjenitale të zemrës, kështu që mjeku i rekomandoi që të vizitonte kardiologun e saj për problemet.

Por ne fund ata zbuluan se kisha nje kancer ovarian dhe cdo gje ndryshoi.

Operacioni shkoi mirë dhe gjendja ime filloi te permiersohej. Ndaj nuk duhet te dorezohesh por me e mira eshte qe semundjen ta kapesh ne kohe.