Femra me buzet me te medha ne bote. Meshkujt “cmenden” pas meje

Andrea Ivanova, 28-vjeçarja me buzët më të mëdha në botë ka qëllim të ketë edhe mollëzat më të mëdha në botë. Andrea pranoi se ka shpenzuar 9,000 euro për buzët.

Ajo kërkon të vendos një rekord të ri botëror dhe të marrë titullin e ‘mollëzave më të mëdha në botë’. “Dua që përveç buzëve më të mëdha në botë, të kem edhe mollëzat më të mëdha.

Kam bërë katër injeksione të acidit hialuronik në mollëzat e mia deri më tani, por do t’i nënshtrohen dy të tjera brenda javës. Qëllimi im është të modeloj dhe të fitoj një zmadhim të konsiderueshëm të tyre, por sigurisht që dua ende buzë më të mëdha. Unë do të vazhdoj me më shumë injeksione në të dyja për t’i bërë ato edhe më të mëdha”, tha ajo.