Femija 4 vjecar humb jeten pasi sulmohet nga qeni i komshiut

Nje djale 4 vjecar ka humbur jeten pasi eshte kafshuar nga qeni i komshive.

4 vjecari ishte duke luajtur me biciklete para shtepisë se tij ku eshte sulmuar papritur nga nje qen bulldog te cilin e mbanin komshinjte e tij.

Me pas babai 4 vjecarit ka shkuar per te shpetuar femijen nga qeni.

Por pas ardhjes se ambulances per ti dhene ndihmen e shpejte babait dhe djalit, famija 4 vjecar ka humbur jeten nga plaget e shumta.

Familja ka hapur nje gofundme per te ndihmuar ata ne keto dite te veshtira.

Ekspertet bej me dije se qent bulldog apo qen agresiv nuk duhet ti mbani ne shtepit pasi mund te jene te rrezikshem per ju dhe familjet tuaja.