E tallnin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda s’e deshën veten

Nje 30 vjecare nga New York nje dite teksa shfletonte nje faqe shitjesh ne nternet vendosi dhe bleu nje autobus te vjeter per 7 mije dollare pasi menjehere i lindi nje plan ne mendje.

Xhesi Lipkin doli kunder familjes dhe filloi te realizonte planin e saj duke e shnderruar kete kamion te vjeter ne shtepine e saj te re.

Ajo nuk hoqi dore nga ideja e saj duke kerkuar fillimisht nje arkitekt per te ndihmuar ne menaxhimin e hapesires tek plan hartimi i shtepise se saj.

Ne fakt Xhesi harxhoi rreth 3 vjet dhe investoi me shume se 125 mije dollare, autobusi i saj ne fund u shnderruar ne nje veper arti qe mund te habiste kedo qe nga jashte e shihnin si nje relike.

Mund te dallohet shume bukur ne foto te gjitha mobiljet qe jane bere enkas per kete ‘shtepi te re’