E reja shqiptare triumfon perseri në Zvicër, shpallet kampione e Matematikës.Nxenesja me e mire.

Eshte bukur kur e nis diten me lajme kaq te bukura kur Shqiptaret triumfojne neper bote.

Shqiptaret kur jetojne ne vende te ndryshe te europes ata ndryshojne dhe arrijne ne maja ne shume fusha te jetes.

Dhe nxenesit Shqiptar shkelqejne kur ikin neper konkurse dhe olimpiada.

Keshtu ka ndodhur dhe me Dorea Robellin. Vajza me origjinë shqiptare ka arritur të shpallet kampione në olimpiadën e Matematikës në Zvicër.

Ajo ka mundur t’ia dalë e para mes shumë konkurentëve të tjerë. Dorea është një ndër ato raste që na bënë të gjithë të ndihemi krenar me arritjen e saj.

Ne i urojme suksese dhe lajme te tilla na lumturojne.

Ajo ka mundur të fitojë falë punës dhe studimit. Familjarët e saj janë shumë të lumtur për këtë arritje të saj.

E si përfundmim mund të thuhet se Dorea i ka bërë të gjithë shqiptarët kudo që janë të ndihen krenar.