Dashuria ‘nuk njeh moshë’, 19-vjeçarja martohet me 62-vjeçarin dhe asnje se beson

“Dashuria nuk njeh moshë”. Kjo thënie i shkon shumë për shtat 19 vjeçares Samantha Simpson, e cila është martuar me një 62 –vjeçar.

Kohet kane ndryshuar dhe shijet kane ndryshuar ndaj njerezit dashurohen me mosha te ndryshme.

19 vjecarja i pelqente shume 62 vjecari per shkak te sjelljes se tij te mire i qete dhe shume familjar.

Por familja e vazjes në Berryville, Arkansas, SHBA nuk e pranon bashkëshortin e saj, pasi ata kanë diferencë të madhe moshe por vazja ke mendjen e saj dhe ata kane 6 muaj bashke.

Ata vendosen te martoheshin dhe duan qe te kene dhe nje femi bashke.

Samantha ka thënë se kur ata janë në ambiente publike shumë njerëz mund ti cilësojnë si gjyshi me mbesën dhe kjo gjë më mërzit, por ka edhe më keq së kaq. “Ka shumë njerëz që e quajnë JR një pedofil, sidomos kur në puthemi në ambiente të hapura dhe kjo gjë më mërzit shumë. Nuk ka një moment kur ne jemi jashtë dhe nuk bëjnë një koment në lidhje me marrëdhënien tonë, dhe kjo është vetëm rraskapitëse.”

Samantha kërkon që prindërit dhe miqtë e saj të pranojnë martesën e tyre.

“Ne duam që njerëzit të kuptojnë se ne jemi të lumtur dhe serioz në lidhje me marrëdhënien tonë dhe ata nuk duhet të na diskriminojnë në një mënyrë të tillë”.