E e mbani mend ”Tilin” tek filmi i bukur shqiptar , “Shoku ynë Tili”, shikoni si duket aktori sot!

E kush nuk e mban mend filmin shqiptar “Shoku ynë Tili” një ndër filmat më të dashur. Por sigurisht që mbani mend edhe djaloshin e vogël Tili, i cili karakterizoheshe më një sjellje aventureske, rrëmujaxhi, dhe i shkathët.

Sot ai është rritur shume që prej asaj kohe, bëhet fjalë për 38 vite më parë. Aktori quhet Arben Latifi, e cila do të mbetet ikona e kinematografisë shqiptare. Filmi i tij i parë “Lundrimi i parë” ishte më 1984 me një rol tepër të rëndësishëm i cili preku asokohe zemrat e audiencat.

Ai u largua nga Shqipëria para shumë kohësh edhe jeton aktualisht në Gjermani së bashku me familjen e tij. Por nuk ka ndryshuar për sa i përket flokëve biond që kishte ne film asokohe e tani që është në një moshë të madhe. Shikoni fotot e mëposhtëme: