Duket si fëmijë i vogël po nuk do e besoni dot se sa vjeç është në të vërtetë

Hasbulla Magomedov nje nga njerezit me te vegjel ne trup.

Një nga pyetjet më të shpeshta që bëhet në lidhje me Hasbullën është sa vjeç është në të vërtetë.

Po u zbulua se pavarësisht tipareve të tij fëmijërore, Hasbulla është në të vërtetë 18 vjeç.

Një mjek ka publikuar një video në TikTok për të shpjeguar gjendjen e rrallë gjenetike përgjegjëse për shtatin e shkurtër dhe zërin e lartë të Hasbullas, si dhe prognozën dhe trajtimet e mundshme.

Sipas Dr. Karan Raj, Hasbulla vuajnë nga mungesa e hormonit të rritjes, një çrr egullim gje netik që ndodh kur hipof iza së trurit (përgjegjëse për prodhimin e shumicës së hormoneve) nuk mund të prodhojë hor monin e rritjes.