Duke filluar nga 1-10 si e vlersoni zgjuarsine e Xheison Baftit?

Te gjithe e keni pare emisionin e femijeve, ‘Ne kurthin e Piter Pan’, i cili drejtohet nga Alketa Vejsiu. Ne kete emision jane shume femije te cilen pergatiten per te ‘thumbuar’ arstistet, aktoret apo kengetaret te cilet ftohen ne emision.

Virale jane bere shqiptimet e fjaleve te nje prej femijeve, Xhei-son Bafti i njohur ndryshe si ‘Taramelja’. Nje femije teper gaz-mor i cili nuk thote dot shkronjen ‘K’. Tashme te gjithe qeshin me menyren si ai i thote fjalet me shkronjen ‘K’. P.sh: Karamelja-Taramelja, duke e zevendesuar ‘K’ me shkronjen ‘T’.

Eshte teper i dashur dhe i prefer-uar nga te gjithe, identifikohet lehte me pseudonimin (Taramelja).