Thursday, September 28, 2023
HomeNEWSDhimbje në familjen e Arta Dades humb njeriun e shtrenjte

Dhimbje në familjen e Arta Dades humb njeriun e shtrenjte

Arta Dade ka humbur njeriun e shtrenje nenen e saj. Zymbyle Dade u nda nga kjo jete ne moshen 89 vjecare.

Zymbyle Dade vinte nga një familje e nderuar e lidhur me Luftën. Ajo u përball me emigracionin e hershëm, pasi i ati ka qenë në Amerikë. Kur u kthye në Tepelenë, u mor me aktivitet patriotik dhe mori pjesë në mbështetje të Luftës Nacional Çlirimtare.

Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0FollowersFollow
3,871FollowersFollow
0SubscribersSubscribe