Dhimbje barku gazra dhe bark i fryrë? Ja problemi që keni në organizëm

0
1396

Njerëzit të cilët pretendojnë se kanë probleme me zorrët, ndihen të fryrë dhe shpesh ushqimi që konsumojnë ju bie rëndë në stomak, thuhet se kanë sindromën e zorrës nervoze.

Në përgjithëse simptoma të tilla si:

Gazrat

Fryrje stomaku

Kapsllëku

Tregojnë edhe për rritjen e tepërt të baktereve brenda zorrëve të vogla.

Në rastet kur niveli i baktereve është i ulët atëherë kjo gjë bën të mundur funksionimin siç duhet të organizmit.

Arsyet që çojnë në këtë gjendje janë dieta e varfër ushqimore, përdorimi i medikamenteve të caktuara si kontraceptivëve, antibiotikëve, konsumimi i alkoolit dhe sasia e ulët e aciditetit në stomak.

Në këto raste është shumë e rëndësishme që të pastroni bakteret nga zorrët për shkak se mund të ndikojë në shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe mos harroni të konsultoheni me mjekun.