Dalin e emrat e shqiptarëve që humbën jetën në aksidentin e trenave në Greqi

Shtohet numri i shqiptareve qe humben jeten ne aksidentin e trenave ne Greqi.

Keto jane emrat e gjashtë shqiptareve: Klaudia Lato, Ifigjenia Micka, Erieta Molko, Ioanis Xhiollas, Denis Ruçi dhe Pavlin Bozo.

Dita e sotme 5 mars eshte shpallur dite zie.

Nga ky aksidenthumben jeten 57 njerez ku me shume ishin femra.

Shumica e viktimave që nuk janë indentifikuar janë të moshës 20-30 vjeç