Cmendet 82 vjecarja. Nuk kam ber asnje operacion plastik

Jocelyn Wildenstein ka përsëritur se në jetën e saj nuk ka bërë kurrë operacione plastike.

Gruaja 82-vjeçare nga Zvicra ka thënë gjithmonë se njerëzit i kanë ndryshuar fotot e saj me Photoshop dhe për të vërtetuar këtë gjë, ka postuar një foto kur ishte 15 vjeç.


“Këtu jam unë, në një kurs baleti në Zvicër, kur isha e re, kështu që boll spekuluat me imazhin tim. I them mediave që të ndalen! Dhe i them që të mos i ndryshojnë fotot e mia me Photoshop. Mjaft postuat foto të rreme të miat. Së shpejti, do të shikoni fytyrën time të vërtetë në televizor”, shkruan Wildenstein në rrjetet sociale.


Po ju si mendoni a ka ber ndonje operacion plastik apo ka te drejte?