Avokati zbardh detaje të reja për 28 vjecaren. Erdha nga Gjermania të martohem me të

Avokati i 28 vjecares ka zbardhur detaje të reja pasi u dhunua nga i dashuri i saj për një javë.

Ai ka thënë se 28 vjecarja kishte ardhur në Tirane që të linte datën e marteses dhe të jetonin bashkë.

Dhe java e parë e qëndrimit më të ishte normale dhe e qetë. Ndërsa pas javës së dytë ai më mori telefonin dhe me dhumoni me grushta dhe shkelma.

Ai i jepte kokain per ta trullosur dhe kërkonte të hakmerrjes pasi vajza e kishte denoncuar në policin gjermane dhe ai nuk kishte më mundesi të shkonte në gjermani.

Dhe prinderit e vajzes e kishin përzen nga shtepia për dhunën që ushtronte ndaj vajzes së tyre por 28 vjecarja i kishte dhënë dhe një shans tjeter që të bashkohej me të.

Këto ishin ditët më të vështira që ajo ka kaluar në jetë.