Avioni bën ulje urgjente në Rinas. Pasagjerët shqiptar i gjenë belaja

Si gjithmon pasagjeret shqiptar kur udhetojne drejte europes kan probleme neper aeroporte dhe nje problem sot ne Rinas ishte linja Tiranë-Perugia dhe ka pësuar defekt.

Te gjithe pasagjeret kane pritur ne Rinas per tu nisur por me kot avioni kishte bere ulje emergjente pasi kishte probleme.

Pasi avioni pesoj difekt njerezit kane pritur per te udhetuar po nuk eshte dhenje asnje lajmerim.

Pasagjeret kane mbi 4 ore qe presin por dhe nuk u jep njeri sqarim mbi situatën.

Ndaj duhet te presin dhe te presin me ore te tera.

.