Me në fund sanitarja tregon te vërtetën për 500 mijë eurot që mori ne shtëpin e Alda Klosit

Me ne fund sanitarja tregon te verteten ku ka pranuar se ajo ka marr 10 mij euro ish-zyrtarja Alda Klosi qe ajo ti fshesh leket tek shtepia e saj.

Ajo e ka pranuar qe te marre 10 mij euro dhe te ruaj 500 mijë euro që i mori në banesën e ish-zyrtares.

Sanitarja e ka inskenuar vjedhjen e lekeve dhe cdo gje eshte nje loje.

Por sanitarja u ndje e tradhëtuar nga ish-zyrtarja dhe për këtë ndryshoi dëshminë e saj.