Arrestohet 50 vjecari ne Itali.Rrihte gruan dhe e detyronte të kryente marrëdhënie per 17 vite

Pas gjithe ato vite abuzime gruaja denoncon bashkeshortin pas 17 vitesh pasi ai abuzonte me te.

Burri 50 vjecar eshte arrestuar nga policia nga denoncimi qe i beri gruaja. AI akuzohet per dhune seksuale ndaj gruas se tij.

Gruaja 46 vjecare i tha policise se burri abuzonte seksualishte me te per 17 vite por nga sot nuk do ta lejoj me.

Gjithçka ka nisur pas lindjes së djalit të dytë në vitin 2006, kur bashkëshorti i saj i papunë filloi të dehej dhe ta nxirrte inatin tek ajo. Fillimisht ajo tha se e rrihte, më pas e kërcënonte me vdekje dhe në fund e detyronte që të kryente marrëdhënie seksuale kundër dëshirës.

Madje sipas saj, në vitin 2018 në Muajin Gusht ajo kishte mbetur e lënduar në dorë me një thikë. Pas denoncimit, ajo është larguar nga shtëpia me djalin e mitur dhe jeton me disa të afërm.