Antonelës i gjejnë burrë me mblesëri në fshat, takon dhe vjehrrën: Dua të çohet herët që në pesë dhe të më bëj kafen

Në puntatën e “Fermë” në ‘E Diell’ mendohet të bëhet një mblesëri, Antonelës i gjejnë burrë në fshat dhe i orgànízojnë një takim me “vjehrrën”

Pretendenti për dhëndër mendohet të jetë rreth 32-vjec, banues herë në fshat e herë ne Tiranë, shprehet nëna e djalit.N

Vjehrra pretendon qe nusja te zgjohet herët në mëngjes, rreth orës 5 dhe ti përgatisë kafen vjehërrie, pastaj të mjelë lopën e të vazhdojë me punët e tjera të fshatit.

Ajo theksoi se nuk pëlqen që nusja të vishet me mëngë apo pantallona të shkurta… Antonela, trémbet nga fjalët e kësaj të fundit dhe nga “rregullat e fshatit”, dhe bindet gjithnjë e me shumë të mos shkojë nuse në fshat, kështu që nuk bie dakord me martesën me shkesi.No description available.

Por fríka se mos mbetet beqare (si një e njohura e saj 40-vjecare) e bën këtë të fundit ta mendojë edhe një here.

Kështu që ngríhet dhe vazhdon spérkatjen e hardhive të rrushit qe ti shmanget pak muhabeteve dhe kushteve të kandidates për vjehërr… Epo edhe kjo ndodhi por ju miq e mendoni një nuse fshati Antonelën?!