A duhet ti presësh thonjtë natën?

Ti presesh thonjtë natën është prej bestytnive ndajë rrini të qetë dhe pritini kur të doni në mëngjes apo në mbrëmje sepse nuk do te ndryshoj dicka ne fatin tuaj as në mirësi apo në fatkeqësi.

Janë disa bestytni në popullin tonë qe vijnë nga tradita të hershme dhe kanë mbetur, jo mos u laj te henen, jo mos prit flokët të martën jo mos prit thonjtë natën apo kur delpara macaj e zezë.

Vepra te tilla nuk sjellin dëme apo sjellin fat ndaj këto lloj bestytnish duhet ti mbani sa më larg pasi lodh veten me mendime të kota dhe që nuk kanë asnjë bazë në shkencë apo në besimet fetare.