5-vjecari i merr jetën 87-vjecares duke e goditur me bicikletë

ITALI-Në Milano, një djalë 5-vjeçar goditi aksidentalisht një grua 87-vjeçare , ndërsa ai po luante me biçikletën e tij në një kopsht publik. E moshuara ka humbur ekuilibrin, është rrëzuar përtokë duke e goditur kokën dhe ka ndërruar jetë.

Babai i fëmijës tani akuzohet për vrasje nga pakujdesia. Ai u tha hetuesve, prindi po e mësonte djalin e tij të ngasë një biçikletë pa rrota ne pakr.

Djali humbi kontrollin e biçikletës dhe pse nuk ishte shpejte ai e goditi te moshuaren. Babai i 5 vjecarit ka therritur urgjent ambulancen por e moshuara nderroi jete.