40 vjecarja humb jetën nga sëmundja që as mjëket nuk e kishin dëgjjuar më parë

Një nënë ka humbur jeten nga një kancer i rrallë për të cilin edhe disa nga infermieret dhe mjeket që e trajtonin nuk kishin dëgjuar kurrë më parë.

40-vjeçarja u diagnostikua për herë të parë me kancerin, i cili zhvillohet në rreshtimin e brendshëm të enëve të gjakut dhe enëve limfatike, në vitin 2021 pasi gjeti një gungë në gjoksin e saj. Fatkeqesisht gjendja e saj ishte e pasherueshme.

Gjatë dy viteve ajo bëri udhëtime të ndryshme në spitalet me te mire dhe disa nga stafi mjekësor i përfshirë në trajtimin e saj nuk kishin dëgjuar kurrë për sëmundjen.

Ajo ishte nene e nje djali tete vjec dhe familja e saj ishte shume e lumtur deri sa ra kjo semundje e rende.