4 gabime qe beni me parfumin

Parfumi eshte pjese e rutines se bukurise se mengjesit, por shpesh njerezit bejne disa gabime dhe nuk i kuptojne ato.
Ja kush jane 4 gabimet me te zakonshme qe beni me parfumin.

1-Sperkateni me parfum vetem tek duart.
Eshte nje fillim i mire qe te hidhni parfum ne duart tuaj. por do te ishte gabim po ta lenit vetem aty. Me parfum duhen Iyer te gjitha pikat e trupit qe prodhojne nxehtesi ne menyre te merreni perfitimet maksimale te tij. Perve? duarve hidhni parfum edhe ne gjunjet dhe qafen tuaj.

2-Ferkimi i duarve pasi keni apiikuar parfumin.

3-Nuk duhet ta beni asnjehere kete gje. pasi ferkimi mund te ndryshoje aromen e parfumit duke nderhyre ne molekulat e tij.
Kjo nuk duhette ndodhe. edhe pse e keni me praktike pertu sperkatur pasi dilni nga dushi. Lageshtia dhe nxehtesia e banjes do te ndryshoje perberjen e parfumit. Prandaj mbajeni ate ne dhomen tuaj ne nje vend te fresket dhe larg drites se diellit.

4-E aplikoni ne lekure te thate.
Kur lekura eshte e hidratuar e mban aromen e parfumit me gjate. Ndersa ne lekure te thate parfumi nuk do te qendroje. Gjithashtu nje tjeter alternative eshte edhe perdorimi i vazelines ne vendin qe do te hidhni parfumin.