22 vjecari vret të dashurën 26 vjecare pasi ajo aborton fëmijën

DALLAS – Një burrë që nuk donte që e dashura e tij të abortonte, e qëlloi për vdekje gjatë një konfrontimi në një parking.

Gabriella Gonzalez, 26 vjeç, ishte me të dashurin e saj, 22-vjeçarin Harold Thompson, të mërkurën kur ai u përpoq te rrah ate pasi ai mesoj se e dashura kishte abortuar foshnjen.

Ai e qellon ate me plumb pasi ajo abortoi femijen e tij. 22 vjecari e rrihte shpesh te dashuren dhe kjo e coj ate qe te abortonte femijen.

Por tashme i riu eshte arrestuar nga policia dhe do te marr denimin e merituar.