2 motrat martohen në një familje njëra merr djalin dhe tjera babain. Historia që cuditi të gjithë

Nje histori ndryshe vjen nga znj. Marie ne emisionin “Rudina” dhe tregojne pjese nga historia e jetes se saj. Familja qe une kam lindur ishte me 27 persona. Dhe 15 femijë hanin bukë të gjithë së bashku.

Ajo ka nje familje te madhe dhe tregon se eshte martuar pa mbushur 17 vjec.

Znj. Marie është martuar tek familja ku u martua dhe motra e saj. Njëra motër u martua me babain e djalit dhe tjera me djalin.

Vjehrri im ishte 37 vjec dhe djali qe u be burri im ishte 17 vjec. Motra bëri 11 femijë me vjerrin tim.

Kemi kaluar shume mire dhe ata ishin burra shumë të mirë.