19 vjeçari martohet me 72-vjeçaren: E dua me shpirt, ajo bën cdo dite..

Një 19-vjeçar thotë se ai është lumturisht i martuar me një gjyshe 72-vjeçare, pavarësisht nga hendeku 53-vjeçar i moshës.

Gjyshja 72 vjec martohet me 19 vjecarin dhe eshte shume e lumtur me te pavaresisht diferences te moshesh.

Pse thojne qe mosha nuk ka rendesi kur dashuron sot degjon histori te ndryshme.Ata kane 53 vjet diference por kjo nuk i ben pershtypje per te dy.

Ata u takuan ne piceri dhe kan shume mendime te pernbashketa dhe mosha e tyre nuk e kane vene re.

Atij i pelqyen syte e saj te bukur me ngjyre blu dhe tipi i saj qe ishte shume e thjeshte.

Ne bejme shume shaka dhe qeshim shume se bashku ne jemi dashuruar me shikime te pare.Qe kur e pash me hyri ne zemer.

Ai e propozoj ate per martese dhe ajo e pranoj ata jane shume te lumtur bashke.

Per ne mosha nuk ekziston dhe ne jemi martuar me shpirtin binjak.Ajo gatuan cdo dite gjera shume te mira per mua dhe plot shije.