16 vjecarja lind binjak dhe i hedh ne koshin e plehrave

Një vajzë 16-vjeçare është arrestuar pasi hodhi ajo hodhi ne kosh dy foshnja të porsalindura. Ajo i lindi dhe me pas beri veprimin e rende.

Vajza e paidentifikuar do të dal në gjykatë për gjykim dhe po përballet me nëntë akuza, duke përfshirë vrasjen, rrezikimin e fëmijëve, ndërhyrjen e provave dhe abuzimin ndaj femijeve.

Arrestimi u bë pasi nëna e vajzës telefonoi policin dhe ato ben arrestimin e 16 vjecares.

Nena nuk e dinte qe vajza e saj ishte shtatzen por nuk e besoj qe vajza e saj kishte bere femije dhe i kishte hedhur ne kosh. Nese ajo do na kishte thene ne do ishim kujdesur per femijet.