1 muaj pasi zyrtarizuan lidhjen, vjen lajmi qe nuk pritej per Gilberten dhe Ilirin

Iliri dhe Gilberta i kanë dhënë fund lidhjes së tyre.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Gilberta pas një mesazhi që i ka ardhur në Instagram, ku një ndjekës e pyet nëse ndodhet me Ilirin me pushime.

“Jo, nuk jam me Ilirin. Jam e lirë po shijoj verën. E vërteta, e hapur, e kthjellët, jeta kjo është.

S’do rrimë mbyllur me frikën e lëndimit, njerëzit shprehin atë ç’ka po jetojnë në atë fazë që ne kemi ose jo fatin t’i njohim, ne mësojmë, përjetojmë, gjallë jemi, kjo është jeta.

E vijojmë para!

Kush do na shoqëron”, shkruan Gilberta.