ZOTl ben mrekulli: Pas disa perpjekjesh dhe mos realizimesh, gruaja arrin të Iind fëmijën e parë

Kayleigh Wood, nje 26 vjeçare qe ka dashur te kete shume femije, nje dite arriti te mendonte se nuk do të mund të bëhej kurrë nënë pasi që kishte humbur gjashtëmbëdhjetë shtatëzëni ne fazat e hershme, por ja më në fund si i ka ndodhur mrekullia.

Mjekët më në fund kishin arritur te gjenin arsyet e pashpjegueshme në abdomenin e saj si një shkaktar i mundshëm, dhe pas një ab orti të fundit, ajo kishte mbetur shtatzënë gati si nje mrekulli kaq papritur.

“Dikur une derdhja lot e qaja tërë kohën për shkak të atyre bebeve që nuk kisha arritur t`i mbaja”,tha ajo.

“Por, kur mbajta birin tim në krahët e mi ishte më në fund ndjenja më e mrekullueshme që më beri ta kompensoj tërë atë dshqetesim”, përfundoi nëna e lumtur.