Zi e madhe/ Muzikanti i njohur shuhet nga sëmundja e ligë

Bateristi i Rolling Stones, Charlie Watts, i cili i ndihmoi ata të bëheshin një nga grupet më të mëdhenj në rock ‘n’ roll, ka ndërruar jetë në moshën 80 -vjeçare.

“Me trishtim të madh njoftojmë vde kjen e të dashurit tonë Charlie Ëatts”, thuhet në një deklaratë.

“Ai nderroi jete paqësisht në një spital në Londër, më herët, sot i rrethuar nga familja e tij.”

Në letër thuhet se ai ishte “një burrë, baba dhe gjysh i dashur” dhe “një nga bateristët më të mëdhenj të brezit të tij”.

Lajmi vjen javë pasi u njoftua se Ëatts do të humbasë datat e turneut të grupit në SHBA për t’u shëruar nga një procedurë mjekësore e paspecifikuar. Ëatts u trajtua më parë për ka ncerin në fyt në 2004.