Zhduket drejtoresha e spitalit në Wuhan pasi ajo publikoi kartelat që provonin epideminë COVID-19

Nje nga antaret e stafit te spitalit te Wuhani ka treguar kartelat mjekesore ne rrjetet sociale.Por pas ketij postimi ajo tashme ka humbur dhe nuk gjindet.

Ajo ishte e para qe raportoi per ardhjen e virusit dhe e para qe beri postim ne rrjetet sociale.

Më herët, Fen kishte njoftuar eprorët dhe kolegët e saj mbi një virus të ngjashëm me SARS-in, i cili ishte konstatuar te pacientët që në muajin dhjetor 2019, megjithatë, ajo ishte qortuar për këtë gjë dhe ajo e priste qe te ndodhte dicka.

Pas ngjarjeve të shumta të shkaktuara nga virusi, ajo i kritikoi autoritetet për shpërfilljen e shenjave të para të shpërthimit të virusit dhe me pas ndodhi ajo qe e gjithe bota sot po vuan pasojat per shkak te neglizhences qe u be ne fillim kur u hap koronavirusi.