“WhatsApp” ka gati ndryshimin e madh që do e donim të gjithë ne keto dite ne karantine

Nje lajm i mire vjen nga Aplikacioni i komunikimit “WhatsApp” qe do te sjell një lajm të mirë për përdoruesit e saj në këtë ditë karantinë, ku njofton se shumë shpejt do të mund të bëjnë telefonatë në një grup me 8 pjesëmarrës dhe kjo eshte dicka e mire ku te gjithe mund te bashkebisedojne dhe te kenaqen kjo eshte nje dicka pozitive ne keto dite ne karantine.

Programi ka rritur numrin e pjesëmarrësve në një thirrje në grup, me video dhe audio dikur kishte kater persona mund te benin thirje ndersa tani ajo do ta dyfishoj kete gje.

Kjo veçori nuk është ende e aksesueshme, por pas testimit, kompania do ta vendosë në funksion të iOS dhe Android.

Me shtimin e më shumë pjesëmarrësve, “WhatsApp” po kërkon të konkurrojë aplikacione të tjera si Zoom dhe Google Meet.