Vuante nga semundja e rëndë. Humb jetën në moshën 50 vjecare këngëtari shqiptar

Vuante nga semundja e rëndë. Humb jetën ne moshen 50 vjecare këngëtari Evans Rama.

Nje nga zërat e muzikes rock dhe një nga zërat me te plotë të kesaj muzike në shqiperi. Ai lindi në Tiranë më 17 shkurt 1973.

Ja festivalet qe mori pjese

Në Shtator 2006, pjesëmarrës në Mikrofoni i Artë 2006 me këngën “Dashuria Nuk Është Ëndërr”.

Në Nëntor 2006,në Kënga Magjike 2006 me këngën “U Ktheva”.

Në Dhjetor 2006,në Festivali i 45-të në RTSH me këngën “Nata E Fundit”.

Në Shtator 2007, në Mikrofoni i Artë 2007 me këngën “Dua Te Ndryshoj”.

Në Dhjetor 2007, në Festivali i 46-të në RTSH me këngën “Drita E Hënës”.

Në Dhjetor 2010, Festivali i 49-të në RTSH me këngën “Sonte”.

Në Qershor 2011, në Top Fest 8 me këngën “Ndoshta Kemi Për Te Thënë”.

Në Dhjetor 2011, në Festivali i 50-të në RTSH me këngën “Ti Nuk Mundesh”.

Në Dhjetor 2015, në Festivali i 54-të në RTSH me këngën “Flakë”.

Në Dhjetor 2017, në Festivali i 56-të në RTSH me këngën “Gjurmët”