Vjen lajmi i madh nga Italia, por ne Milano po ndodh dicka shqetesuese qe nuk e prsinim…

Sipas te dhenave te fundit numri i jeteve te humbura nga koron.avirusi ne Itali eshte gjithnje ne ulje. gjate 24 oreve te fundit ka shkuar ne 566 duke e cuar ne total 20.465 dhe kjo renie do te vazhdoje dhe ne ditet ne vazhdim.

Pritet qe kjo renie te vazhdoj dhe shpresojme qe te vazhdoje keshtu.

Ndersa te sheruarit jane ne total 35.435.Dhe jep shprese per te gjithe kur degjon se te sheruarit tani jane mire.

Rastet e reja jane ne rritje prej 3 153 ne nje dite dhe e kane cuar numrin total ne 159 516

Edhe pse te dhenat e pergjithshme jane ne renie, ne Milano dhe zonat perreth vazhdojne te jene shqetesuese, ku vetem dje pati 296 raste te reja brenda nje dite vetem ne MIlano dhe atje po rritet numri i te infektuarve..