Vjen i nxjehti afrikan. Keto jane kater qytetet qe temperaturat so shkojne mbi 40 grade

Rikthehet i nxehti afrikan ne vendin tone nga dita e hene. Pritet qe keto te jene ditet e fundit te nxehta te kesaj vere.

Pritet qe temperaturat te rriten serisht ne 40 grade.

Qytet qe temperaturat do te jene te larta jane Shkodra, Elbasani dhe qarku i Beratit, përfshirë dhe disa në Gjirokastër.

Pritet qe temperaturat te shkojne mbi 40 grade ne keto qytete dhe kjo vale e te nxehtit do te jete deri ne diten e enjte dhe me pas temperaturat do te ulen dhe funjava pritet te jete me reshje shiu. shiko.news