Vijne lajme te mira nga Italia.Shifra re.korde diten e sotme

Lajme te tilla marrshim cdo dite lajme me shprese dhe lajme per nje dite me te mire dhe te dalim sa me shpejte nga kjo gjendje.

Lajmi më shpresëdhënës i ditës së sotme është shënuar një tjetër shifër rekord i numrit të të të shëruarve nga koronavirusi.

Autoritetet Italiane shëndetësore raportuan se 2723 pacientë kanë mundur të shërohen plotësisht nga koronavirusi këtë të mërkurë, duke lënë ambientet e spitaleve dhe ky eshte nje rekord shume i mire dhe shprese per te gjithe italianet.

Dhe ditë më parë u raportua për mbi 2600 pacientë të shëruar dhe kjo shifer pritet te rritet.

Nga shpërthimi i epidemisë e deri më tani, 54,543 pacientë janë shëruar nga koronavirusi, ndërkohë që 2384 të tjerë ndodhen në gjendje kritike për jetën, në terapi intensive.

Shpresojme dite te mira te vijne per popullin Italian dhe sa me shume te sheruar dhe dite te mira per ta dhe per te gjithe.