Video/ Shikoni se si lëkundetpallati shume katesh gjatë termetit

Nje lekundeje sizmike ndodhi ne Turqi me magnitude 5.8 balle por asnje godine nuk pati ndonje demtim.

Kjo ndoshta per arsye se ndertimet atje duhet te jene bere nga ekperte dhe jo si tek ne Shqiperi me metoden “fut uje e fut miell”.

Keshtu mund te shikoni qarte se si nje pallat shume katesh, qe eshte filmuar gjate lekundjeve sizmike, edhe pse eshte shume i larte leviz majtas djathtas pa asnje problem.

Me poshte shikoni videon e pallatit qe lekundet.