(Video) Rama publikon pamjet/ Kjo është lagja që ndërtuan tuqrqit në Fushë-Krujë: Do pres ata që mbetën pa shtëpi nga tërmeti

Pamja e mësipërme është shkëputur nga video që kryeministri Edi Rama ka publikuar pak më parë, nga procesi i rindërtimit në Fushë Krujë.

Lagje re do të presë banorët e pre kur nga tër meti tr agjik i 26 Nëntorit 2019 dhe duket pothuajse gati.

“Mirëmëngjes, dhe me lagjen e re Rilindja në Fushë Krujë, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama dhe ndan videon e mëposhtme.

Siç shihet, shtëpitë janë të gjitha uniformë me njëra-tjetrën dhe me tipologji të ndryshme, hyrje 1+1 dhe 2+1, në varësi të anëtarëve të familjes.