Video Kjo është vajza që i mori jeten 5 personave në Qafë Muzinë, 22 vjeçe me “Land Rover”

22-vjeçarja Rexhina Çelhaka nuk mund ta kishte menduar se shpejtësia me të cilën po i jepte fuoristradës tip “Land Rover” do t`i merrte jeten pese personave në Qafë Muzinë në orën 15:30 të ditës së sotme.

Ajo konsiderohet nga si shkaktarja e ngjarjes duke përplas furgonin e drejtuar nga Bardhi Prodo, i cili më pas përfundoi posht.

Mes personave qe humben jeten, krahas Bardhi Prodos, ishin edhe një çift të moshuarish, të cilës kishin shkuar për pushime në Sarandë dhe po ktheheshin në Tiranë.

Fiqiri dhe Drita Korçari ndodheshin në furgonin e bashkë me shoferin dhe dy persona te tjere të paidentifikuara kur janë përpla`sur nga makina e drejtuar prej Rexhina Çelhakës.