Vendi yne lekundet nga nje termet mbremjen e sotme. Ja sa ishte intensiteti dhe epiqendra

Vendi yne eshte lekundur nga nje termet gati 4.49 balle mbremjen e sotme.

Me sakte termeti kishte nje intensitet 4.49 ballesh i shkalles rihter dhe epiqendra ka qene disa kilometra larg Shengjinit.

Ne stinen e veres si rrjedhoje e thatesires dhe klimes se nxehte termetet jane me te shpeshta.

Gjithashtu rajoni perendimore i Ballkanit ku ben pjese dhe vendi yne kane ndodhur termete te shpeshta sidomos ne Greqi, por fatmiresishte intensiterti i termeteve ka qene i ulet.

Po ashtu dhe ne Itali ka pas lekundje kete muaj dhe ne Turqi por fatmiresisht cdo gje ka shkuar mire.