Vajza katër vjeçare humb jeten pasi qeni e sulmoj në kopshtin e shtëpisë

0
124

Britani-Një vajzë katërvjeçare ka humbur jeten sonte pas një sulmi te qenit në kopshtin e pasmë të një shtëpie.

Policia shkoi në vendngjarje në Milton Keynes, Bucks pas raportimeve të një fëmije të kafshuar nga një qen.

Vajza e re mbeti me plagë pas sulmit dhe nuk mundi te jetoj dot.

Oficerët shkuan në vendngjarje por cdo gje kishte mbaruar.

Askush tjetër nuk u lëndua si pasojë e incidentit dhe familja e fëmijës po mbështetet nga oficerë të trajnuar posaçërisht.

Ekspertet us shprehen se “Ky është një incident absolutisht tragjik, në të cilin ne besojmë se një fëmijë është vrarë pasi është sulmuar nga një qen.

“Është e qartë se ne jemi në fazat shumë të hershme të një hetimi dhe do të ishte e gabuar dhe e padobishme të spekulosh për rrethanat e sakta të këtij incidenti.