U diagnositikua me kancer dhe pati probleme me vezoret nënës 36 vjecare i ndodh mrekullia.

Shelli Battista u diagnostikua me kancerin e gjirit që çoi në një mastektomi të dyfishtë dhe heqjen e vezoreve të saj.

Ajo ishte me nje femi te vogel dhe kur po i jepte gji ajo zbuloi nje gung ne gjokisn e saj.

Me pas ajo u diagnostikua me kancerin e gjirit.

Duke ditur që çifti kishte ëndrra për një familje të madhe doktori i këshilloi ata të fillonin trajtimet e fertilitetit përpara kimioterapisë.

Ajo filloi të merrte medikamente dhe, dy javë më vonë, kishte tetë embrione të ngrira.

Por ajo e kaloi semundjen dhe u sherua nga kurat qe mori dhe pas 2 vitesh ajo mbeti shtatzan.

Ata u befasuan kur mësuan se Shelli do të kishin jo një, por dy foshnja.

Ky rast ka vetëm 1% mundësi qe te ndodh por kjo ishte nje mrekulli u shprehen mjeket.

Ky lajm ndryshoi jeten familjes dhe pasi semundjes se rend errdhen dite te bukura perseri. Ndaj nuk duhet te dorezohesh. Damilja u be me tre femije dhe po kalon perseri dite te bukura.